Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Eklipsi diellor vëzhgohet qartë në Amerikën Jugore

Eklipsi i plotë diellor është parë në vendet e Amerikës Jugore, Argjentinë dhe Kili.