Avioni spiun amerikan përfundon misionin 718-ditor në hapësirë

Avioni spiun i Forcave Ajrore Amerikane pas një misioni 718-ditor në hapësirë është ulur me sukses në Qendrën HapësinoreKennedy”. Ngarkesa dhe qëllimi i avionit mbahen ende sekret. Avioni në hapësirë ishte lëshuar në maj të 2015 me raketën Atlas-5.