Astronautët e “Expedition 53” të NASA-s bëjnë shëtitje në hapësirë

Dy astronautë në Stacionin Ndërkombëtar Hapësinor (ISS), komandant i misionit “Ekspedita 53” (Expedition 53) të NASA-s, Randy Bresnik dhe inxhinier i fluturimit, Mark T. Vande Hei, kanë shëtitur në hapësirë për gjashtë orë e gjysmë për të mirëmbajtur dhe riparuar pjesët e jashtme të anijes kozmike.