Vlerat historike dhe kulturore prioritet i Qeverisë Shqiptare në 2019

Qeveria shqiptare për vitin 2019 do të ketë si prioritet nxjerrjen në dritë të vlerave historike dhe kulturore të qyteteve turistike Gjirokastër, Berat, Vlorë si dhe të Dhërmiu dhe Vunoit, duke i konsideruar ato si motor të zhvillimit ekonomik.