VIDEO-Rrënojat Ani mirëpresin vizitorët nga brenda dhe jashtë vendi

Rrënojat Ani, të cilat ndodhen mes qytetit Kars të Turqisë dhe Armenisë, që ndryshe njihen edhe si “qytet botëror”, gjatë historisë kanë mirëpritur një numër të madh të qytetërimeve, ndërsa tani mirëpresin një numër të madh të turistëve vendor dhe të huaj.