VIDEO – Festival i rrugës në Këln ndaj racizmit në rritje

Në qytetin Këln të Gjermanisë u organizua një festival i rrugës si reagim ndaj racizmit në rritje në Evropë. Në këtë festival u dha mesazhi i unitetit dhe solidariteti.Avrupa'da artan ırkçılığa karşı Köln'de sokak festivali
Almanya'nın Köln kentinde, son dönemde Avrupa'da artan ırkçılığa karşı düzenlenen sokak festivalinde, birlik ve beraberlik mesajı verildi.


Fjalët Kyçe: Këln , Gjermani , festival , racizëm , Evropë