TRT mirëpriti delegacionin e Televizionit Kombëtar të Somalisë

TRT që tregohet si një shembull mediatik në botë me 14 kanale televizive, 9 kanale radiosh dhe me një rrejt të gjerë interneti, është vënë në veprim edhe për Somalinë.

Fjalët Kyçe: