Tregimi i Palestinës në një këngë

Dikur ishte një vend i quajtur Palestinë. Në këtë vend gjatë administrimit të Perandorisë Osmane në vitet 1800 jetonin në paqe krishterët, myslimanët dhe hebrenjtë. Ndërsa sot ky vend është pre e krimeve të Izraelit.