Studentet nga Turqia vizitë në Shqipëri

Një grup i përzgjedhur studentesh nga universitete të ndryshme të Turqisë, zhvilluan një vizitë njëjavore në Shqipëri në kuadër të "Programit të Shkëmbimit të Përvojave-2019", që organizohet nën përkujdesjen e Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) dhe Fondacionit në Shërbim të Rinisë dhe Arsimit në Turqi (TURGEV).