Shijet e Pallatit Osman – 24 / Qiqra me burdullak

Në episodin e sotëm të programit ku ne ndajmë me ju receta të mrekullueshme nga kuzhina e Pallatit Osman do t’ju çojmë në qytetin antik Aizanoi. Kryekuzhinieri dhe Studiuesi i Artit të Gatimit z. Yunus Emre Akkor do të na përgatisë qiqra me burdullak në këtë qytet antik. 

Për harxhet e nevojshme të këtij gatimi klikoni këtu...