Shijet e Pallatit Osman – 15 / Brinjë qengji të mbushura

Kryekuzhinieri dhe Studiuesi i Artit të Gatimit z. Yunus Emre Akkor këtë javë, së bashku me dy zonja nga Mardini do të na përgatisë një nga gatimet më të famshme të këtij qyteti, brinjë qengji të mbushura. 

Për harxhet e nevojshme të këtij gatimi klikoni këtu...