Premiera e filmit "Reis" u mbajt dje në Stamboll

Në premierë morën pjesë regjisori i filmit Hydaverdi Javuz (Hüdaverdi Yavuz), skenaristi Murat Ozdil (Murat Özdil), aktorët e filmit si dhe mysafirë të ftuar të shumët.