Moska mirëpriti festivalin ndërkombëtar të fishekzjarrëve

Në kryeqytetin Moskë të Rusisë ndërmjet datave 17-18 gusht 2019 u mbajt Festivali Ndërkombëtar i Fishekzjarreve me pjesëmarrjen e ekipeve nga Portugalia, Spanja, Kanadaja, Franca, Argjentina, Italia, Pakistani dhe Rusia.