Kulla e Eiffelit fik dritat për Halepin

Kulla e Eiffelit, simboli i kryeqytetit francez, Paris, ka fikur dritat dhe është veshur me ngjyrë të zezë për tu solidarizuar me popullin nën rrethim të Halepit Lindor.