Ekspozitë për 99-vjetorin e shpalljes së Tiranës kryeqytet të Shqipërisë

Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave të Shqipërisë në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës organizuan ekspozitën fotografike dhe dokumentare “Tirana 99 vjet kryeqytet".