Ekspozitë me foto shekullore nga Stambolli

Në qytetin Toronto të Kanadasë është hapur Ekspozita me Fotografi “Qyteti i Transformuar: Stambolli Dje dhe Sot” me punimet e rralla të artit fotografik, i cili nisi të zhvillohej në periudhat e fundit të Shtetit Osman.