Akuadukti del në dritë me rënien e nivelit të të liqenit

Akuadukti historik “Güzelce”, i ndërtuar mbi përroin Alibey Deresi dhe që në muajt e dimrit mbulohet nga uji i liqenit artificial, në verë me rënien e nivelit të ujit del plotësisht në dritë.