Xhamajka përgatitet për uraganin

Xhamajka është përgatitur për reshjet e fuqishme dhe përmbytjet që do të sjellë uragani Matthew, stuhia më e fortë në Atlantik dhe që përparon në kategorinë e katërt. Shkollat janë mbyllur dhe janë shndërruar në vendstrehime.