VIDEO-Peshkaqeni sulmon një peshkaqenë tjetër

Peshkaqeni i bardhë është i familjes carcharodon carcharias lamnidae dhe dihet se ata janë të prirë për të sulmuar njëri-tjetrin në natyrë.