Uragani Dorian përparon drejt Amerikës

Uragani Dorian është intensifikuar në stuhi të kategorisë së rrezikshme 5 dhe pasi ka goditur të dielën ishujt Bahama po u afrohet brigjeve jugore të ShBA-së.


Fjalët Kyçe: Ishujt Bahama , Uragani Dorian