Udhëtim interesant i qenushit simpatik

Këto pamje të xhiruara nga një amatorë, tëheqin buzëqeshjen e njeriut. Edhe pse në pamje të parë mendohet se qenushi simpatik është duke drejtuar automjetin, realiteti është pak më ndryshe. Pronari i qenit, i cili ndërtoi një makinë të posaçme për qenin e tij, e tërheq atë me makinë dhe në këtë mënyrë shijonë kënaqësinë e udhëtimit. Ky qenush, i cili me syze të diellit duke mjaftë simpatik, është i kënaqur nga kjo situatë.

Fjalët Kyçe: