Situata globale e pandemisë COVID-19 në shifra, 6 prill

Numri i vdekjeve të shkaktuara nga koronavirusi i ri (#COVID19) në mbarë botën është rreth 75 mijë, ndërkohë që rastet e konfirmuara janë tashmë mbi 1 milion e 360 mijë dhe të shëruarit më shumë se 291 mijë, sipas portalit #Worldometersinfo.