Situata globale e pandemisë COVID-19 në shifra, 15 prill

Sipas portalit #Worldometersinfo, i cili përpilon të dhënat në lidhje me rastet dhe vdekjet e shënuara nga #COVID19, pandemia globale ka shkaktuar në mbarë botën të paktën 2 milionë e 734 të infektuar dhe mbi 126 mijë e 776 vdekje, ndërkohë që pacientët e shëruar janë të paktën 484 mijë e 781 deri më sot.