Shijet e Pallatit Osman – 16 / Borani

Në episodin e sotëm të programit ku ne ndajmë me ju receta të mrekullueshme nga kuzhina e Pallatit Osman do t’ju çojmë edhe një herë në qytetin Shanliurfa, një prej qendrave të para të shkencës në botë dhe këtë javë do të gatuajmë për ju borani në një konak 700-vjeçar të Urfas.

Për harxhet e nevojshme të këtij gatimi klikoni këtu...