Reagimet dhe masat e shteteve kundër koronavirusit

Përhapja në shkallë globale e koronavirusit të ri (COVID-19), që u shfaq dhjetorin e kaluar në Kinë, i ka vendosur shtetet përballë një sfide serioze lidhur me marrjen e masave shtrënguese për ta frenuar atë.