Policia gjermane përpiqet të zbardhë skandalin në metronë e Berlinit

Është gjetur dhe kapur më në fund njëri prej bashkëautorëve të ngjarjes së 26 tetorit që ka ngrirë në këmbë të gjithë Gjermaninë, “goditja me shkelm e një gruaje 26-vjeçare në metronë e Berlinit”.Almanya metrodaki kadına tekmeli saldırı