Papa vizitoi xhaminë Haydar Aliyev në Baku

Papa Françesku u takua me Shehun e Myslimanëve të Kaukazit në xhaminë “Haydar Aliyev” në Baku. Të dy liderët fetarë gjatë shkëmbimit të dhuratave mbajtën fjalime, ku dhanë mesazhe për respektim reciprok dhe shpresë ndërmjet feve.