Pamje nga rrugët e Athinës të mbushura me plehra

Kriza e mbeturinave, që janë grumbulluar në rrugët e Athinës dhe disa qyteteve të tjera të mëdha të vendit, vazhdon të rritet dhe të dëmtojë imazhin e vendit në kulmin e sezonit turistik.