Orangutangu lahet me zorrë

Njerëzit habiten teksa shikojnë orangutangun që lahet me zorrën e ujit. Në fillim majmuni trupmadh lan fytyrën, pastaj kohën dhe më pas duart. Ky orangutang merr zorrën dhe bën vet banjo. ​