Ndërron jetë Rafsanxhani, ish-presidenti i Iranit

Vdes në moshën 82-vjeçare ish-presidenti i Iranit, Ali Ekber Hashim Rafsanxhani, një politikan i rëndësishëm pas viteve 80-të. Ceremonia zyrtare e varrimit të Rafsanxhanit do të zhvillohet në Teheran më 10 janar. Në Iran janë shpallur 3 ditë zi kombëtare dhe 1 ditë pushim zyrtar.


Fjalët Kyçe: Rafsanxhani , Iran , Teheran , zi kombëtare