Maqedoni e Veriut – Organizatat turke shtrojnë iftar për 100 jetimë dhe të afërmit e tyre

Me rastin e Ditës Botërore të Jetimëve, Shoqata “Ensar” nga Shkupi në bashkëpunim me Shoqatën “Deniz Feneri” dhe Sindikatën “Egitim Bir-Sen” nga Turqia, shtruan në Shkup iftar për mbi 100 jetimë dhe të afërmit e tyre.