Makoko, Venecia e Afrikës

Makoko ndodhet në Lagos të Nigerisë, e cila të rikujton Venecian, qytetin e famshëm italian për labirintet me kanale me ujë, është ndoshta lagja notuese më e madhe e botës me ndërtime pa leje. Banorët e kësaj lagjeje kanë frikë se një ditë autoritetet vijnë dhe shembin banesat e improvizuara.