Kurdët e Sirisë mbështesin operacionin e ushtrisë turke

Presioni i regjimit sirian dhe kërcënimet e organizatave terroriste ua ka nxirrë jetën kurdëve që jetojnë në Sirisë. Kjo është edhe arsyeja që fiset kurde mbeshtesin operacionin “Burimi i Paqes” të Turqisë.