Kokrrat e breshrit në Teksas, sa një top bejsbolli

Breshri me kokrra sa një top bejsbolli i trembi banorët e shtetit të Teksasit në ShBA, shtet që është marrë peng nga reshjet e fuqishme dhe stuhitë.