Jeta nën rrethim në Halep

Qyteti i Halepit që ndodhet në veri të Sirisë, i cili dikur ishte kryeqyteti i tregtisë, ndodhet nën rrethimin e regjimit dhe partnerëve të tij për më shumë se një muaj. Banorët e Halepit kanë vështirësi të mëdha për të futur ushqim në qytet të rrethuar për një muaj e gjysmë nga ana e regjimit.   


Fjalët Kyçe: Halep , rrethim , regjimi sirian , partnerët , Siri