IHH mirëpret civilët e shpëtuar nga rrethimi i regjimit sirian

Fondacioni i Ndihmave Humanitare “Të Drejtat dhe Liritë e Njeriut” (IHH) i doli në mbrojtje kontingjentit të tretë të evakuuar nga lagjja Vaer, që ndodhet në pjesën veriore të provincës Idlib të Sirisë. Përveç civilëve në mesin e të ardhurve ka edhe ushtarë të opozitës së armatosur.