Dy gomone me emigrantë mbyten në brigjet turke, vdesin 6 fëmijë

Në komunat Bodrum të Rrethit Mulla dhe Çesme të Izmirit janë mbytur gomonet me emigrantë, të cilët përpiqeshin të dilnin jashtë shtetit në mënyrë të paligjshme. Në të dyja ngjarjet kanë humbur jetën 6 fëmijë. Në të njëjtën zonë, ekipet e Rojës Bregdetare kanë arritur të shpëtojnë 200 klandestinë gjatë natës së mëparshme.

Fjalët Kyçe: