Çifti martohet në kufirin Meksikë-ShBA

Dhëndri amerikan nuk hynte dot në Meksikë, edhe nusja meksikane nuk kishte vizë për të hyrë në ShBA. Tijuana dhe San Diego e lidhën martesën kur kufiri mes Meksikës dhe ShBA-së u hap për një orë për ata. Me hapjen e përkohshme të kufirit u takuan edhe familjet e ndara prej vitesh.