Argjentinasit vendosin rekordin e ri të pluskimit mbi ujë

1 mijë e 941 persona të rreshtuar në vijë kanë pluskuar për 30 sekonda mbi ujin e liqenit Epecuen, në jug-lindje të provincës së Buenos-Ajres, dhe kanë vendosur një rekord të ri botëror të certifikuar edhe nga Guinness.