Ekspresi i Turqisë - Vendet historike dhe turistike të Erzurumit

Mali Palandoken, medreseja me dy minare, xhamia e Lala Mustafa Pashait në Erzurum të Turqisë janë disa nga bukuritë turistike që tërheqin vizitorë të shumtë.