Turqia eksporton produkte me vlerë të shtuar

Zhvillimi ekonomik dhe eksporti i Turqisë u vlerësua në një mbledhje që u mbajt në Trabzon organizuar nga Asambleja e Eksportuesve të Turqisë (TİM). Në këtë aktivitet morën pjesë edhe ambasadorët dhe konsujt e 77 vendeve. Kryetari i Asamblesë së Eksportuesve të Turqisë, Mehmet Byjykekshi (Mehmet Büyükekşi) u foli mysafirëve të huaj për objektivat e Turqisë në eksport.

Fjalët Kyçe: