TIKA mbështet me sera fermerët e Maqedonisë

Në kuadër të projektit të nisur në muajin shkurt për “Zhvillimin e Perimtarisë në Sera në Maqedoninë Lindore”, janë shpërndarë pajisje për sera si dhe farëra perimesh me rendiment të lartë. Koordinatori i TIKA-s në Shkup, Teoman Tiryaki, në fjalën e rastit tha se agjencia vazhdon të bashkëpunojë edhe me qeverisjen vendore, edhe me atë qendrore.

Fjalët Kyçe: