Filloi Kongresi i 23-të Botëror i Energjisë

Filloi Kongresi i 23-të Botëror i Energjisë.

Ministri i Energjisë dhe Burimeve Natyrore të Turqisë, Berat Albayrak së bashku me Zëvendëskryeministrin, Numan Kurtulmus bënë hapjen e kongresit të 23-të që organizohet në Stamboll.