Dubai - Firmat turke shtojnë prezencën në panairin e kozmetikës

Biznesmenët turq zbarkuan në panairin e produkteve kozmetike organizuar në Dubai, qendra e turizmit dhe tregtisë së Lindjes së Mesme. Firmat turke, të cilat nuk njohin rivalë të tjerë në prodhimin e sapunit dhe pecetave të lagura, janë ambicioze edhe në kozmetikën me ngjyra.

Fjalët Kyçe: