Zonja e Parë e Turqisë në Bangladesh

Emine Erdoan (Emine Erdoğan), bashkëshortja e Presidentit Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) vizitoi kampin e refugjatëve rohingianë në Bangladesh. Në këtë vizitë Zonja e Parë e Turqisë shoqërohej nga djali i saj Bilal Erdoan (Bilal Erdoğan), ministrja e Familjes dhe Politikave Sociale Fatma Betyl Sajan Kaja (Fatma Betül Sayan Kaya), ministri i Punëve të Jashtme Mevlut Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu), deputetja e Stambollit e Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim (AK Parti), drejtori i Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) Serdar Çam, drejtori i përgjithshëm i Gjysmëhënës së Kuqe Turke Ibrahim Altan dhe drejtues të organizatave të shoqërisë civile.