Zjarri në hotel u merr jetën 11 personave në Pakistan

Nga zjarri, që ka rënë në një hotel të Karaçit në Pakistan dhe shkaku i të cilit nuk është përcaktuar ende, kanë gjetur vdekjen 11 vetë dhe janë plagosur 65 të tjerë.