Zjarr dhe përleshje në kampin e refugjatëve në Greqi

Si pasojë e zjarrit që ra në kampin e refugjatëve “Moria” në ishullin Midili (Lesbos) të Greqisë, humbën jetën një grua dhe një fëmijë.


Fjalët Kyçe: Lesbos , kampi i refugjatëve , Greqi , zjarr