VIDEO – Sulm me bomba me parashutë nga avionët luftarak rus

Avionët luftarak rus bombarduan vendbanimin Firdevs në zonën e Halepit që ndodhet nën kontrollin e opozitarëve. Gjatë këtij sulmi avionët rus përdorën bomba me parashutë. Njoftohet për të vrarë dhe vdekur në këtë sulm.