VIDEO – Sulm i insekteve të detit në Australi

Një person postoi videon e sulmit të insekteve të detit ndaj djalit të tij në Australi. Djali i Jarrod Kanizay, i cili futi këmbët në det në plazhin Brighton pasi lozi futboll me shokët e tij, u pickua nga insektët e detit dhe u dërgua në spital. Më vonë Kanizay së bashku me shokët e tij me anë të një rrjeti i mblodhi këta insekt dhe i ushqeu me mish. Muzeu i Victorias këto gjallesa i cilësoi si butakë pastrues të detit të familjes “lysianassid amphipod”.

Avustralya’da Deniz Böcekleri Saldırısı

Avustralya, Melbourne’dan bir baba, oğluna saldıran deniz böceklerinin videosunu paylaştı. Jarrod Kanizay’in oğlu Sam, futbol oynadıktan sonra bacaklarını Brighton sahilinde suya soktu, deniz böcekleri tarafından ısırdı ve hastaneye götürüldü. Kanizay ve arkadaşları da bir havuz ağıyla, daha önce görmedikleri deniz canlılarını topladı ve kırmızı et verdi. Victoria Müzesi küçük deniz canlılarını, bir çeşit çöpçü kabuklu deniz canlısı olan lysianassid amphipodlar olarak tanımladı.