VIDEO – Opozitarët dhe civilët evakuohen nga Damasku

Mbi 2.200 opozitarët të armatosur dhe civilë evakuohen nga Damasku në drejtim të zonave të kontrolluara nga opozitarët. Kështu regjimi i është afruar një hap më shumë vendosjes së kontrollit ndaj qytetit. Evakuimet nga lagjja El-Kabun që ndodhet në verilindje të Damaskut vijnë pas evakuimeve të kryera në Berze dhe Teshrin.